North Dakota

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: North Dakota

Ingatlan eladó Észak-Dakota

Az állam a Minnesotával keletre határolódik, osztva az Észak-vörös folyó menetével; délre fekszik a Dél-Dakota; nyugatra a Montana, míg északon a kanadai tartományok Saskatchewan és Manitoba.

Észak-Dakota a 19. legnagyobb állam, és a táj nagy része a nagy síkságon terül el. Egy ilyen nagy államnak sok eladó eladó Észak-Dakotában és ingatlanpiacának gazdagnak kell lennie. Azonban annyi vadvilággal számíthat arra, hogy a legtöbbjük vidéken vagy a nagyvárosi területeken tartózkodik.

Az észak-dakotai ingatlanpiac 2017-ben rekordmagasságban kezdődött, ami gyakran jó kilátást kínál a következő évre.

Ahhoz, hogy megértsük az ingatlanpiacot bármelyik államban, érdemes közelebbről megvizsgálni, hogy melyik irányzat befolyásolja, így meghatározhatja, hogy mi fog történni.

Az észak-dakotai 2018-as ingatlanpiacot befolyásoló tényezők elsősorban a munkanélküliségi ráta meghatározzák, hogy az emberek képesek-e vásárolni ingatlant vásárolni Észak-Dakotában. Az észak-dakotai jelenlegi munkanélküliségi ráta 3,4%, ami az országos átlag alatt van, és pozitív hatással van az ingatlanpiacra.

Az Észak-Dakotában élő legjobb helyek között három város tűnik ki: a Fargo, a Grand Forks és a Bismarck

A Fargo népszerű egy filmnek és egy televíziós sorozatnak, melyet az állam legnagyobb városának neveztek el. A Fargo-ban van az Észak-Dakota Állami Egyetem, ezért az észak-Dakota ingatlanpiac a Fargo-ban kínál diákszállást, de számtalan házat is vásárol. A Fargo lakásárak egy kicsit lecsökkennek az előző évhez képest, és várhatóan 2018 végére néhány százalékponttal emelkednek.

A Grand Forks egy másik kitűnő helyet él. Ez az állam 3. legnagyobb városa, lakóinak száma 52.838. Tökéletes hely a családok és a főiskolai hallgatók számára, mint a Grand Forks, ahol az Észak-Dakota Egyetem van. A légierő területén a hadsereg az egyik legnagyobb munkaerőpiac ezen a területen. Az elmúlt évben a Grand Forks ingatlanpiacán nem történt változás, és nem számítunk sok változásra a következő évre.

Bismarck az állam fővárosa. Mivel az állam 2. legnagyobb városa, sokat kínál az olyan emberek számára, akik úgy döntenek, hogy ott élnek, és akik Észak-Dakotában szeretnének ingatlanokat értékesíteni. A Bismarck-i házak átlagos értéke a 2017-es év eleje óta 0,6% -kal esett vissza. A bezárási ráták továbbra is alacsonyak ebben a szektorban, és így maradnak.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 2864

Eladás Egy hálószobás lakás, North Dakota, Bismarck, Bismarck, Bismarck

250,458,864.27HUF
Eladás
Egy hálószobás lakás

1 m²
Épület: - 24 órás Felügyelt Lobby-
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB